Damarza Lifestyle

Beste Bezoekers,

 

In de eerste plaats wil ik u welkom heten op mijn #Damarza Lifestyle website. 

Ik zou graag mijzelf even in het kort willen voorstellen. Mijn naam is Dave en ik ben 52 jaar oud en woon in Zuid Holland.

Wat ik u met mijn website wil bieden is een webshops waar u alles  op gebied van Lifestyle kunt vinden. Ik heb juist een heel breed onderwerp gekozen omdat ik u graag alles onder een "dak" wil aanbieden. Kwalitatief bekende en ook onbekende webshops waar ik persoonlijk research naar heb gedaan en goede ervaringen mee heb. Wat ik belangrijk vind is een duidelijke webshop, goede producten, diverse betaalmogelijkheden en uiteraard een goede klantenservice. Bezoek ook even mijn pagina >>> Damarzalig voor hebben - dingetjes  , hier vind u gewoon leuke kwalitatief goede tweedehands hebben  dingetjes voor schappelijke prijzen. Voor informatie of vragen kunt u terecht op  mijn blog of stuur een chatbericht, het chatvenster kunt u vinden rechtsonder op mijn website. Nog een mogelijkheid is het contactformulier in te vullen. Ik wens u veel shop plezier.

 

Graag wil ik u verzoeken als u vragen heeft over mijn website of slechte ervaringen met de webshops die ik aanbied een bericht achter te laten op mijn blog. Uiteraard neemt u eerst contact op met de desbetreffende klantservice van de webshop waar u het product heeft aangeschaft. Ik kan natuurlijk geen directe zaken voor u oplossen van de webshop, wel kan ik eventueel u klachten of verbetering kracht bijzetten bij het management van desbetreffende webshop. 

Maar hoofdzakelijk  wens ik u een hoop plezier en shop genot in de webshops.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dave