Gezond Leven met Damarza Tweewieler

Welkom op de website van Damarza Fietseria. Bij een gezond leven hoort ook beweging. Met mijn homepage Damarza Fietseria kreeg ik het idee deze pagina te maken. Met deze website wil ik u informatie en tips geven om het balans te vinden tussen een gezond leven en geestelijk & lichamelijk evenwicht.       

Life & Health Coaching.

Om de stap te nemen naar een Life & Health Coaching kan voor veel mensen best een moeilijke maar een noodzakelijke beslissing zijn voor uw gezondheid. Het is daarom erg belangrijk dat er een goede band is met de begeleider of begeleidster in het project. Ikzelf heb  hiervoor het internet afgezocht om hiervoor de juiste persoon te vinden. Nu na 6 maanden behandeling kan ik u vertellen dat ik deze Life & Health Coach met succes heb gevonden.

Terry Kruller von Nassau Dietz  heeft mij erg goed geholpen om lichamelijk en geestelijk in evenwicht te komen. Graag wil ik met u hier verder op in gaan, wat u kan verwachten van de begeleiding en wat het voor u zal doen.

Over Terry Kruller von Nassau Dietz

 

Zij heeft op de opleiding orthomoleculaire (voeding, gezondheid en afslanken) therapie gedaan en door haar coachings ervaring, is Terry in staat om voor haar cliënten een link te leggen tussen lichaam en geest, want deze zijn uiteraard één! 

 

To Live in the Present is the best decision of your Life!

 

Terry heeft veel ervaring opgedaan in management functies in diverse branches, daar is haar kennis en passie ontstaan om mensen te begeleiden, zij leerde begrijpen en empathie op te brengen voor hun persoonlijke situaties.

Mede door deze zakelijke ervaring en als manager voor musici te hebben gewerkt, spreekt haar het contact met mensen erg aan. Haar ervaring wordt ondersteund door de vele cursussen op het gebied van marketing, management, assertiviteit, communicatie en orthomoleculaire leer. Ook heeft zij workshops over coaching en psychische therapieën gedaan en leerde zij meditatie technieken, ook is ingewijd in de Reiki.

Terry vindt het fijn volwassenen en kinderen te begeleiden om zich sterker,  zekerder en zelfbewust te laten voelen.  Maar ook om hen te helpen bij het verwerken van trauma’s, of om lotgenoten te begeleiden of te verwijzen hoe om te gaan met HSP, ADD, ADHD en ander  gedrag. Als orthomoleculair therapeut kan zij jou helpen om gezond te blijven en of klachten te laten verminderen en voedingsadvies te geven.

Ook kan Terry u assisteren bij reīntegreren in het arbeidsproces.

Haar passie is om mensen te inspireren en holistisch te werken want lichaam en geest zijn samen verweven, de één kan niet zonder de ander! Terry begeleidt je graag vanuit haar hart.

Wilt u in contact komen met haar bel:  Terry Kruller von Nassau Dietz

06 – 53 57 57 10  of mail: info@terry.nu