Damarza Health & Beauty voor Jong en Oud
Damarzalig hebben-dingetjes

Damarzalig voor Hebben - Dingetjes

Alles verdient een tweede kans. Vooral in deze materiële wereld.

Leuke maar bovenal van goede kwaliteit hebben-dingetjes zoals tassen, schoenen, sieraden en hebben-dingetjes voor in uw interieur

Prachtig mooie Kobalt blauw glazen vaas met aluminium  2 Dimensionaal bloemenmotief. De vaas is 40 cm hoog en op het grootste gedeelte 20 cm  breed. Verder is hij in nieuwe staat en is  beslist onbeschadigd.  Als u geïnteresseerd bent kunt u deze bezichtigen op  Marktplaats.nl  (gebruikersnaam) Damarza Design & Lifestyle, laat een chatbericht achter hier op de website (rechts onder op de website) of vul het contactformulier in op de  contact pagina.  Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Ophalen of verzending is beiden mogelijk, weet wel bij verzending komen er nog wel de verzendkosten bij op de vraagprijs bij.

Vraagprijs en vaste prijs van   45 euro 


Prachtig mooie kobalt blauwe glazen vaas in waaier vorm gegoten. Hij is 40 cm hoog en op het grootste deel 30 cm breed. verder is hij in nieuwe staat en beslist onbeschadigd.  Als u geïnteresseerd bent kunt u deze bezichtigen op  Marktplaats.nl (gebruikersnaam) Damarza Design & Lifestyle, laat een chatbericht achter hier op de website (rechts onder op de website) of vul het contactformulier in op de >>>Contactpagina   Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ophalen en/of verzenden is mogelijk, weet wel bij verzending  komen er nog wel de verzendkosten bij op de vraagprijs.

Vraagprijs en vaste prijs van 35 euro.

Gezond Leven voor Jong en Oud
Kobalt Blauwe Vaas

Zeer mooie kobalt blauw mannetje vrouwtjes beeld van glas. Zoals u kunt zien op de foto's is het glazen beeld van de binnenkant bewerkt met mannelijk en vrouwelijke vormen. Het beeld is in nieuwe staat en is beslist niet beschadigd. Indien u geïnteresseerd bent kunt u het beeld bezichtigen op Marktplaats  (gebruikersnaam) Damarza Design & Lifestyle, laat een chatbericht achter hier op de website (rechts onder op de website) of vul het contactformulier  in op de Contactpagina.  Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.  Ophalen en/of verzending is mogelijk, weet wel bij verzending komen er nog wel de verzendkosten bij op de vraagprijs.

Vraagprijs en vaste prijs van 50 euro.


Prachtig mooie kobalt blauwe planten pot, hij is 25 cm hoog en op het breedste punt  25 cm breed. De pot is in nieuwe staat en beslist niet beschadigd. Indien u geïnteresseerd bent kunt u deze bezichtigen op  Marktplaats.nl  (gebruikersnaam) Damarza Design & Lifestyle laat u een chatbericht achter hier op de website (rechts onder in het scherm) of vul het contactformulier in  op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Ophalen of verzending is mogelijk maar er komen dan nog wel verzendkosten bij op de vraagprijs.

Vraagprijs en vaste vraag prijs is 25 euro

Gezond Leven voor Jong en Oud
Kobalt Blauwe Vaas

Zeer mooie kobalt blauwe vaas, hij is 25 cm hoog en heeft een unieke vormgeving zoals u kan zien. De vaas is als nieuw en er zijn beslist geen beschadigen. Heeft u interesse?kunt u deze bezichtigen op  Marktplaats.nl  (gebruikersnaam) Damarza Design & Lifestyle, laat een chatbericht achter hier op de website (rechts onder in het scherm) of vul het contactformulier in op de contactpagina van de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Ophalen of verzenden is mogelijk maar bij verzending komen er uiteraard wel verzendkosten bij op de vraagprijs.

Vraagprijs en vaste vraagprijs is 25 euro. 

Health & Beauty voor Jong en Oud
Kobalt Blauwe Vaas

Prachtig mooie bollen kobalt blauwe vaas, hij is 25 cm hoog en net zo bol. De vaas is in nieuwe staat en er zijn beslist geen beschadigingen aanwezig. Heeft u interesse kunt u deze bezichtigen op  Marktplaats.nl  (gebruikersnaam) Damarza Design & Lifestylelaat, laat een chatbericht achterlaten hier op de website (rechts onder op het beeldscherm) of vul het contactformulier in op de contactpagina van de website . Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Ophalen of verzending is mogelijk maar bij verzending komen er uiteraard wel verzendkosten bij op de vraagprijs.

"Vast" vraagprijs is 25 euro

Gezond Leven voor Jong en Oud
Kobalt Blauwe Bollen Vaas