Gezond Leven, Sport Voeding, Sportdrank voor de Actieve Sporters

   

Vifit is niet alleen bekend van hun zuiveldrank die u koop bij de supermarkt, ze draaien al vele jaren mee met voeding en drank voor de actieve sporter. Vifit sport scoort al vele jaren voor de actieve sporter voor wie het belangrijk vind zichzelf in te zetten voor een gezonder leven. Ze hebben een efficiënt assortiment van dranken en voedingen om u voor en na het sporten lichamelijk te verzorgen. Met de benodigde ingrediënten zorgen de Fivit producten u lichamelijk voor te bereiden en na het sporten aan te sterken. Statistieken wijzen uit dat er steeds meer mensen actiever zijn geworden in de afgelopen jaren en zijn gaan sporten, marathon lopers zijn verdubbelen en de wielrenners zijn ook wereldwijd vermenigvuldigt. 

 

High Protein Recovery Shakes ondersteunen uw spieren na het sporten, rust in combinatie met proteïnen zijn  volgens Vifit het belangrijkste om na zo spoedig mogeljik te herstellen na het sporten. Wat ook niet onbelangrijk is volgens Vifit is dat de  proteïne shakes goed smaken. Vifit Sport heeft diverse smaken zoals mango, passievrucht of vanille. Klik op de foto hieronder om meer informatie te verkrijgen.

Er zijn een groot aantal energie producten aanwezig, een greep uit het assortiment zijn bijvoorbeeld energie repen, energie gels met of zonder cafeïne en energie dranken. Volgen Vifit zijn Koolhydraten  belangrijk voor het het lichaam na het sporten, Vifit zegt gebruik minimaal 4 gram per kilo lichaamsgewicht.  

Behandel uw Blessures met de juiste materialen.

Blessures komen voor bij elke sporter, het is belangrijk dat deze met de juiste kennis en producten worden behandelt. de webshop Sporttape is hierbij nummer 1 in Nederland, Belgie en Duitsland. U kunt hier alle informatie en producten vinden voor een goede behandeling. Klik op de foto direct hieronder voor de juiste producten voor blessures.